Environ behandelingen


Bij Environ begrijpen we dat elke huid uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte gelaatsbehandelingen aan die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen. Voordat we beginnen met een behandeling, voeren we altijd een uitgebreid intakegesprek. Tijdens deze intake brengen we jouw focuspunten in kaart en stellen we een behandelplan samen dat op maat van jouw huid geschreven is.

Environ biedt een breed scala aan gelaatsbehandelingen, waaronder vitaminebehandelingen, collageenbehandelingen, peelings- en HydraBoost-behandelingen.

Onze vitaminebehandelingen maken gebruik van hoge doses vitamine A, C en antioxidanten om de huid te versterken, te hydrateren en te beschermen tegen schade door vrije radicalen.

Collageenbehandelingen stimuleren de productie van collageen, waardoor de huid stevig en veerkrachtig blijft.

Onze peelings maken bevatten zachte zuren om dode huidcellen te verwijderen en de textuur van de huid te verbeteren.

HydraBoost-behandelingen hydrateren de huid intensief en helpen de huid om vocht vast te houden en jou huid te voorzien van een ultieme glow.

Boek vandaag nog een afspraak voor een *behandeling of een intakegesprek en ontdek hoe we u kunnen helpen aan een gezonde, stralende huid.

*elke behandeling zal vooraf afgestemd worden naar gelang uw huidbehoefte en huidwens.

Een gezonde & stralende huid?

MAAK EEN AFSPRAAK