Environ

Environ draait rond wetenschap, schoonheid en verzorging.Environ is ervan overtuigd dat de huid een leven heeft en dat vitamine Ade “zuurstof” is die ze nodig heeft, om een leven lang mooi en gezond te zijn.

GA NAAR DE SHOP

Environ


Environ draait rond wetenschap,schoonheid en verzorging.

Environ is ervan overtuigd dat de huid een leven heeft en dat vitamine A de “zuurstof” is die ze nodig heeft, om een leven lang mooi en gezond te zijn.
Elke huid van man, vrouw, jong en oud. Elke dag moet vitamine A worden aangevuld in de huid om ze er gezonder te laten uitzien.

Vitamin Step-up System

Het unieke Vitamin STEP-UP SYSTEM van Environ laat je huid stapsgewijs wennen aan de hoge dosissen vitamine A en C die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.


Vitamine A+ Complex

Environ combineert vitamine A met andere essentiële voedingsstoffen voor de huid, zoals antioxidanten en peptiden. Met dit Vitamine A+ Complex zie – en voel – je hoe de huid er mooi kan uitzien dankzij de wetenschap. Aanvullend werken wij met de hoogwaardige huidsupplementen van Advanced Nutrition programme omdat wij geloven in een totale aanpak. Beauty from inside and out.

Het belang van vitamine A

Dr. Des Fernandes, oprichter en wetenschappelijk directeur van Environ, legt uit: “Een verouderende huid is het gevolg van een tekort aan vitamine A onder invloed van de zon. Corrigeer dat tekort en je zal een huid krijgen die meer straalt.

Een mooie huid die er gezond uitziet is altijd het rechtstreekse resultaat van vitamine A.

Het is de enige bekende molecule die de huid gezond houdt en die voordelen biedt die huidveroudering tegengaat. Een tekort aan vitamine A kan leiden tot een abnormale huid, zoals onregelmatige pigmentatie, beschadiging door de zon, huidveroudering en huidkanker. Het meest voorkomende huidverzorgingsprobleem bij zowel mannen als vrouwen is beschadiging door de zon. De langetermijngevolgen van blootstelling aan de zon zijn heel ernstig. Om dit tekort aan vitamine A door blootstelling aan de zon te helpen bestrijden, moeten we de vitamine A in onze cellen elke dag aanvullen. Om dit proces efficiënt te laten verlopen, moeten we de effecten van onze receptoren voor vitamine A binnen de huid helpen herstellen.

Your skin REBORN, BEAUTIFUL

BEKIJK ALLE PRODUCTEN