ZO Skin Treatment

ZO Skin Health by Dr.Zein Obagi heeft een uitgebreid aanbod aan gelaatsbehandelingen die zijn ontworpen om een breed scala aan huidproblemen aan te pakken.

GA NAAR DE SHOP

Zo Skin behandelingen


Herstelt de huid &verminderd tekenen van veroudering.

Onze behandelingen zijn gericht op het herstellen van de gezondheid van de huid, het verminderen van tekenen van veroudering en het verbeteren van de textuur en uitstraling van de huid.

Afgestemd op uw huidbehoefte

We begrijpen dat elk huidtype anders is en daarom bieden we op maat gemaakte behandelingen die specifiek zijn afgestemd op uw individuele huidbehoefte. Onze behandelingen kunnen helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de textuur en uitstraling van de huid, het verminderen van pigmentvlekken en het verminderen van acne.

Als u op zoek bent naar een behandeling die specifiek gericht is op uw huidproblemen, dan zal U bij de peelings & behandelingen van ZO Skin Health zeker aansluiting vinden.

Boek vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek en ontdek hoe we u kunnen helpen uw huidproblemen aan te pakken en een gezonde, stralende huid te bekomen.

Huidproblemen aanpakken &een gezonde, stralende huid bekomen?

BOEK EEN AFSPRAAK