Hydrafacial

Als u op zoek bent naar een intensieve huidverzorgingsbehandeling met de mooiste glow, dan is de Hydrafacial behandeling de perfecte keuze.

Boek een afspraak

Hydrafacial behandeling


Tijdens deze behandeling wordt uw huid gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd, waardoor uw huid er stralend en gezond uitziet. Bovendien kunt u de behandeling nog verder aanpassen aan uw persoonlijke behoefte en gewenste huidverbetering door te kiezen voor een van de optionele boosters om je huid nog intensiever te boosten.

Optimaliseer uw behandeling

Naast de verschillende boosters bieden wij ook de mogelijkheid om uw Hydrafacial behandeling verder uit te breiden met andere effectieve behandelingen, zoals led therapie en dermaplaning.

Gecertificeerd salon

Ons salon is gecertificeerd en werkt enkel met de originele Hydrafacial producten om U steeds de best mogelijke resultaten te bieden.

Wacht niet langer en boek nu uw Hydrafacial behandeling met de optionele boosters voor de mooiste glow en intensieve huidverbetering. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in ons salon en uw huid te laten stralen als nooit tevoren!

De mooiste glow & intensieve huidverbetering?

BOEK EEN AFSPRAAK