Hydrafacial

Ervaar de ultieme huidverzorging met Hydrafacial, een van de meest geavanceerde technologie├źn voor huidverzorging die beschikbaar is.

GA NAAR DE SHOP

Hydrafacial


Reinigt, exfolieert & hydrateert de huid.

Hydrafacial maakt gebruik van de gepatenteerde Vortex-Fusion technologie om de huid te behandelen. Deze technologie reinigt, exfolieert en hydrateert de huid diep en zorgt ervoor dat de huid optimaal wordt gevoed met vitamines en antioxidanten.

Een breed scala aan behandelmogelijkheden

Hydrafacial biedt een breed scala aan behandelmogelijkheden voor het gezicht, het lichaam en hoofdhuid. Van acne en anti-aging tot pigmentatie en gevoelige huid, er is een geschikte Hydrafacial behandeling die past bij uw unieke huidbehoefte.

Om de behandelingen nog effectiever te maken, werkt Hydrafacial samen met toonaangevende skincare merken zoals ZO Skin Health, Circadia en Nassif, waarbij boosters worden gebruikt om specifieke huidproblemen aan te pakken.

Lisa Bosmans, erkend & gecertificeerd Hydrafacial salon

Wij zijn een erkend en gecertificeerd Hydrafacial salon, dus u kunt er zeker van zijn dat u bij ons een professionele en veilige behandeling krijgt.

Beroemdheden wereldwijd gebruiken onze behandelingen en zijn laaiend enthousiast over de resultaten. Wilt u ook genieten van een gezonde en stralende huid? Bekijk dan ons overzicht van behandelingen en maak vandaag nog een afspraak voor een professionele Hydrafacial behandeling.

Graag een gezonde & stralende huid?

BOEK EEN AFSPRAAK